Transport persoane Romania-Birmingham

Curse si rute spre Birmingham

Informatii de calatorie pentru pasageri

Compania de transport Giltrans ofera clientilor sai transport persoane si colete in Birmingham in cele mai sigure, rapide si confortabile conditii de calatorie. Transportul persoanelor si coletelor in Birmingham se realizeaza cu autocare incadrate la categoria 4 stele ce au ca dotari aer conditionat, frigider, spatiu generos, internet Wi-Fi, sisteme audio-video cu DVD, statie si microfon, SRS, ABS si multe altele. Opririre intre statii sunt din aproximativ 4 in 4 ore. In pretul biletului de calatorie se ofera o masa calda si debarcare direct la adresa.

Flota noastra include 10 de autocare turistice, dintre care doua supraetajate, toate incadrate la categoria 4 stele si 50 de microbuze. Calatoria dvs la Birmingham se va desfasura in cele mai bune conditii de drum, echipa noastra de soferi fiind mereu pregatita sa faca fata cu brio conditiilor de drum acestia avand zeci de mii de ore de conducere si care vor da dovada de o permanenta amabilitate fata de dvs.

Linia de relatii cu clientii este disponibila in intervalul orar pentru orice rezervare catre Birmingham si este compusa din operatori cu experienta gata sa va raspunda solicitarilor dvs. De asemenea in subsolul site-ului gasiti o sectiune de Suport Online, unde un operator de calatorie va va raspunde in cel mai scurt timp la intrebarile dvs despre calatoria la Birmingham.

Pentru transportul bagajelor, greutatea maxima acceptata inclusa in pret este de 50 de Kg tur si 45 de Kg retur. Ce este peste aceasta greutate pe linia de transport se taxeaza cu 1 Euro / 1 Lira pentru fiecare kg suplimentar.

Petru a face o rezervare catre Birmingham, accesati pagina principala a site-ului nostru www.giltrans.ro, completati formularul de cautare rute, selectati una din metodele de plata: plata prin banca sau plata card bancar si accesati butonul "Rezerva". Sau ne puteti suna la numarul 004.0736.623.933

Nu uitati sa cititi cu atentie "Termenii si conditiile de transport" inainte de a face o rezervare.

Curse spre cele mai importante orase din Europa