Transport persoane » Termeni si conditii de transport

Rezervari bilete

[vc_row css=”.vc_custom_1463045167639{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1463045486032{padding-top: 40px !important;padding-bottom: px !important;}”][slzexploore_core_block_title_sc style_title=”2″ title=”Termeni si conditii de transport „][vc_column_text css=”.vc_custom_1516544078936{margin-bottom: 15px !important;}”]Pentru pasagerii care doresc sa achizitioneze biletul tur-retur, valabilitatea acestuia este de 1 luna, in caz contrar biletul devine nul.

Pentru plata online cu cardul, orice amanare sau renuntare la biletul de calatorie se va anunta cu minim 24 de ore inaintea plecarii. In aceasta situatie se va retine 20% din valoarea biletului de calatorie neutilizat. In caz de renuntare dupa termenul de mai sus se va restitui 50% din valorea biletului.

Cei 50% din valoarea biletului, se pot restitui direct de la sediul firmei sau prin ordin bancar, in acest caz taxa de transfer fiind suportata din cei 50% rambursabili.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1463045476538{padding-top: 20px !important;}”][vc_single_image image=”3370″ img_size=”full” css_animation=”right-to-left” css=”.vc_custom_1516544438558{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Conditii de transport

Pentru o buna desfasurare a calatoriei, atat transportatorul cat si pasagerii trebuie sa respecte o serie de reguli:
– Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a transporta pasagerul si bagajele cu promptitudine.
– Calatorii au obligatia de a se prezenta cu cel putin 30 de minute inainte de plecarea in cursa (pentru imbarcare si verificarea documentelor).
– Transportatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei, necorespunzatoare sau incomplete.
– Orice amanare sau renuntare la biletul de calatorie se va anunta cu minim 24 de ore inaintea plecarii. In aceasta situatie se va retine 20% din valoarea biletului de calatorie neutilizat. In caz de renuntare dupa termenul de mai sus, se va restitui 50% din valoarea biletului.

La biletele cu tarif promotional nu se acorda reduceri si nu se fac restituiri cu exceptia cazurilor in care se renunta integral la calatoria dus-intors.
In aceasta situatie se va retine 20% din valoarea biletului. Orice restituire se acorda numai titularului biletului.
Nicio plecare in cursa nu poate fi amanata (intarziata) din cauza neprezentarii in timp util a calatorilor. In acest caz transportatorul dispune de loc in interesul propriu.
Asigurarea medicala nu este inculsa in pretul biletului.
Transportatorul nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului si cantitatii bagajelor, inclusiv raspunderea vamala.
Calatorul este obligat sa respecte legislatia in vigoare.
Biletele de calatorie pierdute sau furate nu se pot restitui.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Open chat